تارت بالشيكولاته ( كاكاو ):
كوب زبدة
1 وتلت اربع كوب دقيق
نصف كوب سكر
2 بيض
ربع ملعقة صغيرة ملح
ربع ملعقة صغيرة فانيليا
ربع كوب كاكاو ( اختيارى ولو استغنيتى عنه حطى 2 كوب دقيق )
الطريقة :
اخلطى البيض مع نصف السكر و الفانيليا والنصف التانى مع الذبدة الطرية
ضعى الدقيق مع الملح والكاكاو
ضعى الخليطين على بعض وضعيه بالثلاجة فترة لتتماسك
ضعيها فى القوالب و خرميها بالشوكة
سويها الاول قبل الحشو
على درجة حرارة 180 حتى تنضج وطلعيها واحشيها و بالف هنا